Het Gebouw

Blok 1 : 07.00-08.30 uur

Het Gebouw

Blok 1 : 07.00-08.30 uur

Eerste blok van Het Gebouw van 12 oktober 1984, met om:

07.15 uur reportage van Lei Meyssen over een hoorzitting in de Zuid-Limburgse gemeente Stein waar lood in de grond zit.
07.25 uur rubriek 'DPA' waarin berichten van 'Dorrestijns Pers Agentschap' door schrijver en cabaretier Hans Dorrestijn.
07.40 uur telefonisch interview van Henk van Hoorn met de voorzitter van VNO Chris van Veen naar aanleiding van diens afscheid.
07.45 uur telefonisch interview van Henk van Hoorn met wethouders Hoen uit Maastricht en Van der Kooy uit Almelo naar aanleiding van uitspraken van Joop den Uyl over armoede tijdens de Algemene Beschouwingen.
07.55 uur in rubriek 'Actie en Verzet' een reportage van Jacqueline Maris naar aanleiding van de slagersacties. Aan het ontbijt met een actievoerder in Utrecht.
08.10 uur rubriek 'NL Buitenland' waarin een reportage van Fieneke Diamand over DDR-vluchtelingen in de ambassade van West-Duitsland in Praag. Met commentaar van Bernard Nicolas van persbureau AFP. En een reportage van Cees Grimbergen over vluchtelingenkampen voor Oost-Duitsers bij Hannover in West-Duitsland. Met commentaar van correspondent Frits Schaling van NRC Handelsblad.
08.16 uur reportage van Djoeke Veeninga over de Britse kroonkolonie Hongkong.
08.24 uur rubriek 'DPA' waarin berichten van 'Dorrestijns Pers Agentschap' door schrijver en cabaretier Hans Dorrestijn.

Onderbroken door Ster-Nieuws-Ster
Tijden bij benadering.
Programma niet afgeluisterd. Beschrijving is gemaakt op basis van programmagegevens

advertentie