Woord

Woord

Fragmenten

Klik hier voor alle fragmenten van deze uitzending

Het gelukkige huisdier

vanaf 00:02:05

Geluk, wat is dat nou eigenlijk? Is het voor iedereen hetzelfde? En kun je het worden als je het niet bent? Deze nacht in Woord vijf uur lang verhalen over geluk. In dit uur: hebben de rijken het nog niet zo makkelijk, en leggen ze uit dat geld niet gelukkig maakt. En de huisdieren, daar zijn wij misschien wel heel gelukkig mee, maar zijn ze ook gelukkig met ons?

Wat is geluk?

vanaf 01:02:08

Geluk, wat is dat nou eigenlijk? Is het voor iedereen hetzelfde? En kun je het worden als je het niet bent? Deze nacht in Woord vijf uur lang verhalen over geluk. Met in dit uur: uitleg over wat geluk nou eigenlijk is, en wat het voor verschillende mensen betekent. Maar ook over hoe je lang gelukkig met elkaar kan blijven.

Leve de plastische chirurgie

vanaf 02:02:03

Geluk, wat is dat nou eigenlijk? Is het voor iedereen hetzelfde? En kun je het worden als je het niet bent? Deze nacht in Woord vijf uur lang verhalen over geluk. Met in dit uur: een documentaire over of je gelukkiger wordt van gesleutel aan je lijf: plastische chirurgie in de jaren negentig, toen botox en liposuctie nog ver weg waren. 

Geluk te koop

vanaf 03:02:04

Geluk, wat is dat nou eigenlijk? Is het voor iedereen hetzelfde? En kun je het worden als je het niet bent? Deze nacht in Woord vijf uur lang verhalen over geluk. Met in dit uur: lootjes kopen, gokken, casino's, eenarmige bandieten: hoe zit het met de kans op geluk als je de loterij wint? En met de kans om de loterij überhaupt te winnen? En zijn al die lootjes de investering wel waard?

Verliefd op een vetplant

vanaf 04:02:08

Geluk, wat is dat nou eigenlijk? Is het voor iedereen hetzelfde? En kun je het worden als je het niet bent? Deze nacht in Woord vijf uur lang verhalen over geluk. Met in dit uur: een gelukkige prins van Oscar Wilde, en een gloednieuw radioverhaal van Bente Hamel over de onvoorwaardelijke liefde voor de vetplant.

advertentie