steun vpro

Woord

Mislukt

Woord

Mislukt

Mislukte aanslagen, geflopte films, nieuwbouwprojecten die maar niet van de grond willen komen en ingezakte soufflés. In Woord dit keer alles over mislukkingen. Vannacht tussen 2 en 7 op NPO Radio 1 en natuurlijk de hele week op Woord.nl.

Fragmenten

Klik hier voor alle fragmenten van deze uitzending

De mislukte aanslag op Hitler (en meer)

vanaf 00:02:10

Mislukte aanslagen, geflopte films, nieuwbouwprojecten die maar niet van de grond willen komen en ingezakte soufflés. In Woord dit keer alles over mislukkingen. Vannacht tussen 2 en 7 op NPO Radio 1 en natuurlijk de hele week op Woord.nl.Van 2 tot 3: praat Herman von der Dunk over kolonel Von Stauffenberg, ontsnapt Rob Scholte aan een aanslag, mislukken de soufflés , flopt de film van Wim Sonneveld, komt de Blauwestad maar niet van de grond en ziet Wim Helsen zichzelf als mislukkeling. 

De mislukte wapendropping van 1942 (en meer)

vanaf 01:02:04

Mislukte aanslagen, geflopte films, nieuwbouwprojecten die maar niet van de grond willen komen en ingezakte soufflés. In Woord dit keer alles over mislukkingen. Vannacht tussen 2 en 7 op NPO Radio 1 en natuurlijk de hele week op Woord.nl.Van 3 tot 4: gaat het over een mislukte wapendropping bij het Drentse plaatsje Hooghalen in 1942.

Het World Online debacle

vanaf 02:02:08

Mislukte aanslagen, geflopte films, nieuwbouwprojecten die maar niet van de grond willen komen en ingezakte soufflés. In Woord dit keer alles over mislukkingen. Vannacht tussen 2 en 7 op NPO Radio 1 en natuurlijk de hele week op Woord.nl.Van 4 tot 5: Nina Brink over het debacle van World Online op de beurs. 

Baby Jelmer (en meer)

vanaf 03:02:08

Mislukte aanslagen, geflopte films, nieuwbouwprojecten die maar niet van de grond willen komen en ingezakte soufflés. In Woord dit keer alles over mislukkingen. Vannacht tussen 2 en 7 op NPO Radio 1 en natuurlijk de hele week op Woord.nl.Van 5 tot 6: wordt er een ‘sociale mislukkeling’ gevolgd en mislukt er een operatie in het UMCG met dramatische gevolgen.

Het ontwerp van de A2 (en meer)

vanaf 04:03:29

Mislukte aanslagen, geflopte films, nieuwbouwprojecten die maar niet van de grond willen komen en ingezakte soufflés. In Woord dit keer alles over mislukkingen. Vannacht tussen 2 en 7 op NPO Radio 1 en natuurlijk de hele week op Woord.nl.Van 6 tot 7: meldt De Quay in 1959 het mislukken van de kabinetsformatie, wordt er net niet gewonnen en kunnen punkers de schuilkelder niet vinden. Plus: nieuwe afleveringen van Achterland en Ongesigneerd!