Woord

Wraak

Woord

Wraak

Weinig verzoenende woorden deze week in Woord. Het draait namelijk allemaal om wraak. Vijf uur lang verhalen over wraakfantasieën, wraaklust, eerwraak en meer. Vannacht tussen 2.00 en 7.00 op NPO Radio 1 en natuurlijk de hele week op Woord.

Fragmenten

Klik hier voor alle fragmenten van deze uitzending

Wraak nemen op je ex

vanaf 00:02:05

Weinig verzoenende woorden deze week in Woord. Het draait namelijk allemaal om wraak. Vijf uur lang verhalen over wraakfantasieën, wraaklust, eerwraak en meer. Vannacht tussen 2.00 en 7.00 op NPO Radio 1 en natuurlijk de hele week op Woord.Van 2 tot 3: wraakfantasieën en een wraakwedstrijd, maar het draait vooral om de wraak van een vrouw op haar ex-man. Of toch niet?

De vergelding van Rhoon (en meer)

vanaf 01:02:09

Weinig verzoenende woorden deze week in Woord. Het draait namelijk allemaal om wraak. Vijf uur lang verhalen over wraakfantasieën, wraaklust, eerwraak en meer. Vannacht tussen 2.00 en 7.00 op NPO Radio 1 en natuurlijk de hele week op Woord.Van 3 tot 4: worden zeven mannen uit Rhoon geëxecuteerd als vergelding voor de moord op een Duitse soldaat in 1944 en blijkt eerwraak een zeer gevoelig onderwerp in de Nederlandse rechtspraak.

Heropvoeding van collaborateurs (en meer)

vanaf 02:02:09

Weinig verzoenende woorden deze week in Woord. Het draait namelijk allemaal om wraak. Vijf uur lang verhalen over wraakfantasieën, wraaklust, eerwraak en meer. Vannacht tussen 2.00 en 7.00 op NPO Radio 1 en natuurlijk de hele week op Woord.Van 4 tot 5: wordt er op verschrikkelijke wijze wraak genomen op collaborateurs in zogenaamde heropvoedingskampen.

Wraakacties bij de Amsterdamse politie (en meer)

vanaf 02:02:09

Weinig verzoenende woorden deze week in Woord. Het draait namelijk allemaal om wraak. Vijf uur lang verhalen over wraakfantasieën, wraaklust, eerwraak en meer. Vannacht tussen 2.00 en 7.00 op NPO Radio 1 en natuurlijk de hele week op Woord.Van 4 tot 5: komt een oud-politieman aan het woord over de schimmige praktijken bij de Amsterdamse politie. Het komt hem duur te staan.

Poging tot liquidatie van een politie-collega (en meer)

vanaf 03:02:02

Weinig verzoenende woorden deze week in Woord. Het draait namelijk allemaal om wraak. Vijf uur lang verhalen over wraakfantasieën, wraaklust, eerwraak en meer. Vannacht tussen 2.00 en 7.00 op NPO Radio 1 en natuurlijk de hele week op Woord.Van 5 tot 6: komt oud-politieman Jan van Daalen aan het woord over de schimmige praktijken bij de Amsterdamse politie. Het komt hem duur te staan en schreef er een boek over: Sans rancune.

Fantaseren over wraak (en meer)

vanaf 04:04:26

Weinig verzoenende woorden deze week in Woord. Het draait namelijk allemaal om wraak. Vijf uur lang verhalen over wraakfantasieën, wraaklust, eerwraak en meer. Vannacht tussen 2.00 en 7.00 op NPO Radio 1 en natuurlijk de hele week op Woord.Van 6 tot 7: wederom wat wraakfantasieën, een wraakvoordracht en twee gloednieuwe afleveringen van Ongesigneerd en Achterland. Achterland gaat deze week over de leeuw van Vlaanderen en Ongesigneerd bekijkt de stoplichtman of – vrouw van dichterbij.

advertentie