Woord

Het Grote Woord Vakantieboek

Woord

Het Grote Woord Vakantieboek

Het belooft een lange zomer te worden. Aldus presenteert Woord u: Het Grote Woord Vakantieboek. Een luisterpakket vol met verrassende, intrigerende, treurige, lachwekkende, stokoude en nieuwe radioverhalen, vier-en-twin-tig uur lang. Download het pakket geheel gratis op www.woord.nl/vakantieboek

Fragmenten

Klik hier voor alle fragmenten van deze uitzending

Dwingeloo en New York

vanaf 00:02:06

Woord presenteert u deze week een fijne selectie uit het Grote Woord Vakantieboek!Tussen 2 en 3.00: wordt er een bezoek gebracht aan de radiotelescoop in Dwingelo, klinkt het ritme van de stad New York en wordt er gewacht, lang gewacht...

Johnny Zonder Stress

vanaf 01:02:01

Woord presenteert u deze week een fijne selectie uit het Grote Woord Vakantieboek!Tussen 3 en 4.00: neemt ex-crimineel Johnny zonder stress u en Rob Muntz mee naar een antiekmarkt in het voormalig Oostblok en wordt uw menselijk begrip over oneindigheid op de proef gesteld.

Opera-Pietje

vanaf 02:02:04

Woord presenteert u deze week een fijne selectie uit het Grote Woord Vakantieboek!Tussen 4.00 en 5.00: vertelt ex-marktkoopman Piet Bos, oftewel 'Opera-Pietje', over zijn grootste liefhebberij. U raadt het al: opera.

De laatste Testbemanning

vanaf 03:01:58

Woord presenteert u deze week een fijne selectie uit het Grote Woord Vakantieboek!Tussen 5.00 en 6.00: beleeft de Testbemanning nieuwe avonturen in de ruimte en onderzoekt radiomaker Gerrit Kalsbeek het (on)geluk van huisdieren.

Een afgelegen eiland en een kiezelsteentje

vanaf 04:04:28

Woord presenteert u deze week een fijne selectie uit het Grote Woord Vakantieboek!Tussen 6.00 en 7.00: neemt verslaggever Wim Helsen u mee naar een afgelegen eiland, broeit het in het gereformeerde Texelse dorp Oosterend en vertelt paleontoloog Bert Boekschoten over een zwart kiezelsteentje.

advertentie