Woord

Idealisme

Woord

Idealisme

Fragmenten

Klik hier voor alle fragmenten van deze uitzending

De Nachtgast

vanaf 00:00:01

Woord staat deze week in het teken van idealen. Vrede, verdraagzaamheid, vriendschap. De kerstgedachte in al zijn facetten. Een gesprek met gasten Tjerk de Ridder en Manoj Kamps, over wat idealisme nu precies inhoudt.Tussen 2.00 en 3.00: Marianne Thieme over idealisme, ethiek en verantwoordelijkheid.

Maakt avant garde depressief?

vanaf 00:57:50

Woord staat deze week in het teken van idealen. Vrede, verdraagzaamheid, vriendschap. De kerstgedachte in al zijn facetten. Een gesprek met gasten Tjerk de Ridder en Manoj Kamps, over wat idealisme nu precies inhoudt.Tussen uur 3.00 en 4.00: Idealisme in muziek

Sporen in Belfast

vanaf 01:55:47

Woord staat deze week in het teken van idealen. Vrede, verdraagzaamheid, vriendschap. De kerstgedachte in al zijn facetten. Een gesprek met gasten Tjerk de Ridder en Manoj Kamps, over wat idealisme nu precies inhoudt.Tussen 4.00 en 5.00: De schaduwkant van de ideologie.

#YOLO

vanaf 02:53:46

Woord staat deze week in het teken van idealen. Vrede, verdraagzaamheid, vriendschap. De kerstgedachte in al zijn facetten. Een gesprek met gasten Tjerk de Ridder en Manoj Kamps, over wat idealisme nu precies inhoudt.Tussen 5.00 en 6.00: De ironische levenshouding.

De Familie Omerovic

vanaf 03:51:41

Woord staat deze week in het teken van idealen. Vrede, verdraagzaamheid, vriendschap. De kerstgedachte in al zijn facetten. Een gesprek met gasten Tjerk de Ridder en Manoj Kamps, over wat idealisme nu precies inhoudt.Tussen uur 6.00 en 7.00: Idealen en principes