Villa Achterwerk

Van hier tot Tokio

Villa Achterwerk

Van hier tot Tokio

De drie Aziatische vrienden Kai, Miki en Moen gaan weer de meest onverwachte, bizarre, ontroerende en humoristische Villa Achterwerk programma's presenteren. We starten met nieuwe afleveringen van De Mooiboys waarin Justin en Jeffrey je hoogstpersoonlijk een kijk in de wereld geven van de echte mooiboy. Harry Buis (Tim Haars) is terug van weggeweest! Tweetallen strijden om de Gouden Harry in de 'wie kent wie nou eigenlijk beter quiz'! In Over Liefde vertellen exen hoe hun relatie tot stand is gekomen en waar het is misgegaan in de liefde. Als klapstuk gaan we ook de leukste afleveringen van Zaai weer uitzenden. Daaaaaaaaaarom!!!!!

Fragmenten

Klik hier voor alle fragmenten van deze uitzending

Villa Book of Records (9)

vanaf 00:00:41

In deze Villa Book of Records kijk je naar de records suikerklontjes stapelen en zolang mogelijk 'uh' zeggen.

Filmpje (4)

vanaf 00:06:21

Kaoutar vertelt over een levend schilderij met een ananas, een serieuze appel, grappenmakers de kersen en de bange banaan in Filmpje!

Wat gaat er mis quiz (3)

vanaf 00:12:18

En wat gaat er mis in de Wat gaat er mis quiz? Gewoon kijken en even meedoen!

Droomklus (1)

vanaf 00:15:59

Droomklus: waarin je de kunst kunt afkijken - of niet - hoe je een vijver in de voortuin kunt klussen.

Klerenzooi (8)

vanaf 00:21:29

Pelle wil dat zijn moeder er voor één dag heel bijzonder uitziet. Want ze is eigenlijk heel erg mooi maar dat ziet hij veel te weinig. Tijd voor Klerenzooi!

Machinepark (3)

vanaf 00:29:57

Beetje beweging, mooie reizen en avonturen... maar het is niet altijd een pretje in de lift werkzaam te zijn, aldus de liftmensen in Machinepark.

Buizert (leger)

vanaf 00:37:49

Op weg naar de supermarkt wordt Buizert gegrepen door de advertentie: "Gezocht: stoere mannen". Hij besluit te solliciteren bij het leger.

Mag ik een handtekening (Dieuwertje Blok)

vanaf 00:46:24

Fan van Sinterklaas zijn we allemaal, maar van Dieuwertje? Frets, Bob en Titia zeker wel, en gaan op zoek naar haar in Mag ik een handtekening.

Ik heb een droom

vanaf 00:53:18

Noachs ultieme droom is om onmogelijke stunts te doen in een golfkarretje. Er komt een skatebaan aan te pas, en ook haaien.

Bunnies (7)

vanaf 00:58:06

toverstok