Randy Duursma deed in 2022 mee met de Dorst Pitch.
Lees hier het interview met hem.

Randy Duursma

Wie ben jij en wat doe jij?
Hi! Ik ben Randy Duursma, en ik woon in het leukste huisje van Den Haag! Verder zit ik veel te vaak in de trein, want ik studeer op dit moment Film in Amsterdam. 

Waarom heb jij je aangemeld?
Ik heb mij aangemeld omdat ik al een tijdje met mijn plan in m’n hoofd zat en simpelweg dacht: “Waarom zou ik het niet gewoon uitproberen?”

Met welk idee heb jij je aangemeld/wat voor programma idee heb je uitgewerkt?
Tijdens de Dorst Pitch ben ik bezig geweest met een sprookjesachtige docu-serie waarbij de sleutelbos het vertrekpunt is in de positieve zoektocht naar het magische gevoel van je ergens thuis voelen (wat een mond vol, haha).
Vanuit een magisch sprookjesbos gevuld met sleutels vertrekken wij door deurtjes naar verschillende mensen met ieder hun eigen sleutel en dus ook een eigen idee van “thuis” zijn. Hierin probeer ik erachter te komen of dat gevoel wel écht vast zit aan zo’n fysieke plek. Gaat het misschien juist verder dan dat? 

Wat heb je geleerd van de ervaring?
Nou jeetje!I k heb onwijs veel geleerd, bijna teveel om op te noemen! Maar denk dat de leukste les was om gewoon lekker te beginnen, te spelen en te experimenteren met ideeën. Maar de belangrijkste les was zeker om inhoud altijd boven vorm te zetten.

Waar heb jij je na de Pitch mee bezig gehouden?
Na de Pitch ben ik lekker verder gaan schrijven aan verschillende plannen en hierdoor dus ook fijn bezig met de nodige research. Verder werk ik ook nog lekker als broodjesbakker bij een bekende supermarkt. School gaat natuurlijk ook weer rustig door..