In Wild Things maken kinderen een videoclip voor een bekende artiest! Verwacht een wilde boel waarbij de kids de regie hebben en samenwerken met artiesten, regisseurs, choreografen en art directors!

Maker Michael Middelkoop wil met zijn programma Wild Things kinderen van alle lagen en culturen kennis laten maken met de creatieve industrie. Kinderen van 8 tot 12 leren hoe makkelijk het is om hun fantasie om te zetten in een echte videoclip onder begeleiding van bekende artiesten, regisseurs en andere crew. Wild Things biedt niet alleen veel plezier, maar ook leert kinderen ook samenwerken en hun gedachten uiten in een inspirerende omgeving.

[tekst loopt door na afbeeldingen]

de makers

Michael Middelkoop is de bedenker van Wild Things. Zijn idee is gebaseerd de videoclip workshops die hij aan kinderen geeft. Samen met Nina de Vriendt heeft hij zijn idee vertaald naar een televisieformat. Nina doet de research voor het project en Michael doet de regie.

Eerder maakten Michael en Nina voor Dorst een pilot voor hun reisprogramma De Landlopers.

Michael Middelkoop (1986, Rotterdam) is regisseur en prijswinnend reclamemaker. In 2014 maakte hij zijn eerste stap in het documentaire landschap met de documentaire Vanaf Nu (2014). Hij werkt nu aan een korte fictiefilm voor BNN-VARA.

Nina de Vriendt (1987, Amsterdam) is documentairemaker en researcher.
Zij heeft o.a. gewerkt bij productiehuizen Dahl TV en Blazhoffski en werkt momenteel aan haar tweede korte documentaire voor Levy Productions.

meer weten?

[tekst loopt door na afbeelding]

presentator

Acteur en vlogger Alkan Coklu is presentator van het programma Wild Things. Hij studeerde aan de Amsterdamse toneelschool en kleinkunstacademie en studeert nu Regie-fictie aan de HKU. Je kunt hem onder andere kennen van zijn acteerwerk in GTST, zijn YouTube-kanaal VERSUS en zijn spiksplinternieuwe YouTube-kanaal Yo Mo! voor de KRO-NCRV.