The summer is magic en ook al op de helft! Hoe gaat de rest van jouw #summerof2017 zijn?! Wat staat er voor jou in de sterren geschreven?! Lees het in deze exclusieve VPRO Zomerhoroscoop!

ram

Niets menselijks is jou vreemd en dus heb je veel behoefte aan likes op Insta.  Door de stand van de sterren ben je bereid daar ver voor te gaan. Maar hoe ver precies? Denk je dat mensen doorhebben dat je gewoon je billen wil laten zien als je een foto van je billen plaatst met de tekst 'Fijne dag allemaal'? Op donderdag word je gebeld door een geheim nummer en het laat je niet meer los. Is het een geheime aanbidder of een deurwaarder?

via GIPHY

steenbok

Je hebt zoveel trek in vlees maar de vegawind die door je vriendengroep waait, weerhoudt je ervan om naar de KFC te gaan. Straks ziet iemand je! Moet iemand anders het dan voor je halen? Of toch naar de vegetarische slager? Nee! Je wilt echt vlees en het liefst niet biologisch! Ben je loyaal aan de groepsdruk of aan je vleeswens? Op vrijdag weet je niet wat je aan moet trekken totdat je het ineens wel weet.

vissen

Je hebt per ongeluk wéér iets bij de Primark gekocht terwijl je toch echt met jezelf had afgesproken om dat niet meer te doen. Maar wat was er nou ook alweer verkeerd aan? En is Primark echt zo veel slechter dan H&M? Je besluit het antwoord te Googlen maar uiteindelijk zit je weer te kijken naar wat Laura Ponticorvo in haar suitcase heeft.

kreeft

Door het zomerse weer ben je heel geil, maar je kent niemand die seks met jou wil. Je besluit een beetje te gaan flirten in de supermarkt maar wordt al snel verwijderd door de beveiliging omdat een oudere vrouw niet is gediend van wat je deed met die komkommer op de groenteafdeling ook al was het enkel speels bedoeld en was hij in de bonus. Eenmaal thuis besluit je jezelf dan maar eens flink het hof te maken. Wierrookje, kaasjes: jij hebt niemand anders nodig!

via GIPHY

boogschutter

Je vraagt je steeds meer af of de dingen die je in je leven doet echt je leven zijn of dat je ze doet voor je socials. Wilde je nou echt een omelet van je eigen braaksel maken? Je twijfelt. Een goede vriend heeft je hulp nodig maar je hebt geen zin.

tweelingen

Je bent op grote pleinen en stations bang dat er een aanslag zal plaatsvinden, dus stel je jezelf iedere keer gerust door een ijsje te kopen. Al snel merk je dat je kleding niet meer past en heb je dus eigenlijk een aanslag gepleegd op je summerbody. Je luistert naar 'Isn’t it Ironic' van Alanis Morisette.

maagd

Je besluit te gaan vloggen maar weet niet waar je eerste vlog over moet gaan dus besluit je dat je in je eerste vlog je kijkers vraagt waar je eerste vlog over moet gaan maar je hebt nog geen kijkers dus je bent weer terug bij af.

weegschaal

Om een extra zakcentje te verdienen zet je je huurwoning op Airbnb en dat levert je veel stress op! Want wat als je huisbaas erachter komt? De spanning is bijna niet te houden dus je maakt een selfie.

waterman

Een filmpje waarin je enthousiast over het Paleo-dieet vertelt, belandt in Zomergasten en ze zeggen dat het dieet onzin is. Je rent meteen naar de supermarkt om een zak gluten te kopen en eet die helemaal in je eentje op. Je vergeet deze week niet uit te checken met je ov-chipkaart.

via GIPHY

stier

Je hebt nog zoveel plannen maar er komt niets van terecht omdat je altijd op je telefoon zit. Je vraagt je af wie nou eigenlijk de baas over je leven is: jij of je telefoon? Aan het einde van sommige dagen vraag je je af wat je nou eigenlijk hebt gedaan om tot de conclusie te komen dat je enkel je socials hebt lopen verversen. Op woensdag vraag je je ook nog af wat Beyoncé aan het doen is. Tegelijkertijd vind je het een beetje zielig dat je je dat afvraagt. Zou ze ooit aan jou denken?

leeuw

Je zit niet goed in je vel en bent erg emotioneel. Je moet al huilen om de yoghurtreclame waarin een kindvrouwtje in de bergen yoghurt-met-een-hoekje aanprijst en de yoghurt per ongeluk op haar neus belandt. Iedere keer als je die reclame ziet vraag je je af waarom de wereld is zoals hij is. Door de stand van Saturnus retweet je een compliment dat je zelf kreeg.

schorpioen

Je blijft je maar afvragen waarom jij nog niet bent gevraagd voor College Tour en Willem Holleeder wel. Is het omdat je niet knap genoeg bent? Je wordt verliefd op een hipster maar het blijkt gewoon iemand met oude kleren en een racefiets te zijn.

via GIPHY

Tim den Besten is programmamaker bij de VPRO. Zo maakte hij korte maar krachtige interviews in Zomergifjes, ging hij achter de geraniums kijken in Oudtopia en knuffelde hij veel dieren voor het Villa Achterwerk-programma Beestieboys. Met Tims ^ Tent was Tim in de zomer van 2017 elke woensdag op de camping te vinden, waar hij gasten als Maartje Wortel en de jongens van Rundfunk in zijn tent ontving. Tim zit ook op Twitter en hij schrijft wekelijks een column voor vpro.nl.