Nooit Meer Slapen

Met o.a. Remy van Kesteren en The Howlin'

Nooit Meer Slapen

Met o.a. Remy van Kesteren en The Howlin'

Vanwege de Gemeenteraadsverkiezingen komt het eerste uur van Nooit Meer Slapen te vervallen. In het tweede is er onder meer de rubriek Open Kaart met Remy van Kesteren en een NMS Live Sessie van de The Howlin', de soul- en popband onder aanvoering van zanger Joël Gaerthé.

Fragmenten

Klik hier voor alle fragmenten van deze uitzending

Don Duyns over de woensdag die was

vanaf 00:02:36

Don Duyns (1967) is schrijver en regisseur. Duyns is veelzijdig: hij schrijft voor theater en film, en werkt als docent toneelschrijven aan toneelscholen in Arnhem, Maastricht en Utrecht. Hoe verschillend zijn werk ook is, toch hebben zijn teksten overeenkomsten. Zo zijn de personages altijd doordrenkt van dubbelheid. Elke nacht leest hij een column voor over de dag die was.

Open Kaart: Remy van Kesteren

vanaf 00:11:22

Harpist Remy van Kesteren werd al op tienjarige leeftijd toegelaten tot het Utrechtse Conservatorium, waar hij afstudeerde met de hoogste onderscheiding. Hij won meerdere prestigieuze prijzen, waaronder de Nederlandse Muziekprijs. Verder speelde hij op vijftienjarige leeftijd op de doop van Prinses Amalia en toerde met Anastacia en The Jacksons mee met Night of the Proms. In zijn nieuwste project werkt Van Kesteren, in het kader van ‘Dutch Doubles’, samen met choreograaf Ernst Meisner voor een balletvoorstelling in Het Nationale Opera en Ballet te Amsterdam. In de rubriek Open Kaart beantwoordt Remy van Kesteren vragen over leven en werk.​

NMS Live Sessies: The Howlin'

vanaf 00:42:46

Om de week nodigt NMS twee binnen- of buitenlandse popmuzikanten uit om in platenzaak Velvet Music in Amsterdam een paar nummers te komen spelen, waaronder een cover van een bewonderde collega-muzikant. Deze keer zijn dat zanger Joël Gaerthé en gitarist Nick Croes van de band The Howlin’. In 2016 bracht de band hun eerste EP ‘This Road’ uit, waarop soul met pop en rock gemixt wordt. Later volgden de losse singles ‘Harmful’ en ‘Demon Child’. Zelf een muzieksessie bijwonen? Dat kan! De ‘NMS Live Sessies’ worden eens in de twee weken op vrijdagmiddag opgenomen in platenzaak Velvet Music, op de Rozengracht in Amsterdam, en zijn open voor publiek. Wees welkom! Kijk op onze Facebook pagina voor namen en tijden.

advertentie