Nooit Meer Slapen

met o.a. Theo Maassen, Ode aan Jasper en Coen Verbraak

Nooit Meer Slapen

met o.a. Theo Maassen, Ode aan Jasper en Coen Verbraak

'Neuk het systeem', 'Ruwe pit' en 'Functioneel naakt' zijn enkele theatershows waar cabaretier Theo Maassen mee doorbrak; met harde grappen over religie, het koningshuis en Volendammers. Zijn eerste grote filmrol speelde hij in 'Minoes', gevolgd door o.a. 'Interview' en 'TBS'. Komende zondag start een nieuw seizoen van het programma '24 uur met...', dat Maassen sinds 2014 presenteert. Pieter van der Wielen spreekt met Theo Maassen. Verder aandacht voor de voorstelling 'Ode aan Jasper', een cadeau van een vader aan zijn gehandicapte zoon. En de Open Kaart-gast is journalist Coen Verbraak.

Fragmenten

Klik hier voor alle fragmenten van deze uitzending

1 uur met… Theo Maassen

vanaf 00:02:48

Neuk het systeem, Ruwe pit en Functioneel naakt zijn enkele theatervoorstellingen waar cabaretier en acteur Theo Maassen mee doorbrak. Maassen staat bekend om zijn harde grappen over onderwerpen als religie, het koningshuis, vrouwen en Volendammers. Zijn eerste grote filmrol speelde hij in 2001 in Minoes. Daarna volgden o.a. Interview, TBS, De Bende van Oss en Bro’s Before Ho’s. Komende zondag start een nieuw seizoen van het televisieprogramma 24 uur met..., waarvan Maassen sinds 2014 presentator is. Hierin ontvangt hij onder meer Fred Teeven, Fresku en Mounir Samuel. Pieter van der Wielen spreekt met Theo Maassen.

Ode aan Jasper: cadeau van een vader aan zijn gehandicapte zoon

vanaf 01:10:47

Gisteren werd Jasper achttien jaar. Mark Wijnen brengt als cadeau de voorstelling 'Ode aan Jasper', een monoloog over hoe zijn meervoudig gehandicapte zoon zijn leven totaal op zijn kop zette maar uiteindelijk ook verrijkte. Jasper zelf vergezelt hem daarbij op het podium. Verslaggever Jan Paul de Bondt was aanwezig bij de première in theater Het Postkantoor in Bovenkarspel (FR).

Open Kaart: Coen Verbraak

vanaf 01:25:54

Het tweede uur van Nooit Meer Slapen is een nieuwe rubriek rijker: Open Kaart. Een schrijver, muzikant, regisseur of andere kunstenaar vertelt niet alleen over recent werk, maar trekt ook kaarten uit een stapel waarop prikkelende, persoonlijke vragen staan afgedrukt. Er is slechts één voorwaarde: eerlijk antwoord geven. Dit keer was journalist Coen Verbraak te gast n.a.v. de tweedelige tv-serie en het boek 'Kijken in de ziel: Op de drempel'.