Nooit Meer Slapen

met o.a. Hajo Bruins, Much Loved en Nanine Linning

Nooit Meer Slapen

met o.a. Hajo Bruins, Much Loved en Nanine Linning

Acteur Hajo Bruins is vooral bekend van zijn rol als rechercheur Jim Leeflang in de misdaadserie 'Penoza'. Daarnaast speelde hij rollen in series als 'Baantjer' en 'Grijpstra en de Gier', maar hij speelt niet alleen in misdaadseries. Na het afronden van de toneelacademie maakte hij lange tijd deel uit van Toneelgroep Amsterdam en tegenwoordig is hij een terugkerende gastacteur bij verschillende gezelschappen. Vanaf deze week speelt hij een hoofdrol in 'El Camino', een lunchvoorstelling in Theater Bellevue over de schoonheid van allesomvattende vriendschap. Pieter van der Wielen spreekt met Hajo Bruins. Verder besteden we aandacht aan 'Much Loved', een film over de prostitutie in Marrakesh van regisseur Nabil Ayouch die te zien was op het International Film Festival Rotterdam. En choreografe Nanine Linning trekt de kaarten in de rubriek Open Kaart vanwege de nieuwe dansvoorstelling 'Hieronymus B'.

Fragmenten

Klik hier voor alle fragmenten van deze uitzending

Hajo Bruins over vriendschap in El Camino

vanaf 00:02:53

Acteur Hajo Bruins is vooral bekend van zijn rol als rechercheur Jim Leeflang in de misdaadserie 'Penoza'. Daarnaast speelde hij rollen in series als 'Baantjer' en 'Grijpstra en de Gier', maar hij speelt niet alleen in misdaadseries. Na het afronden van de toneelacademie maakte hij lange tijd deel uit van Toneelgroep Amsterdam en tegenwoordig is hij een terugkerende gastacteur bij verschillende gezelschappen. Vanaf deze week speelt hij een hoofdrol in 'El Camino', een lunchvoorstelling in Theater Bellevue over de schoonheid van allesomvattende vriendschap. Pieter van der Wielen sprak met Hajo Bruins.

Over prostitutie in Marokko: de verboden film Much Loved

vanaf 01:11:35

Tijdens het International Film Festival Rotterdam was de film 'Much Loved' van de Marokkaanse regisseur Nabil Ayouch te zien. De film gaat over vrouwen die als prostituee moeten werken om hun gezin te onderhouden. Het is een situatie waar veel vrouwen in Marokko mee te maken hebben, maar waar weinig over wordt gesproken. Sterker nog, de film werd in Marokko direct verboden en Ayouch werd aangeklaagd. Woensdag volgt de uitspraak van de rechtszaak en donderdag gaat de film in première. Verslaggever Tjitske Mussche sprak Nabil Ayouch en ging langs bij publiciste Hassnae Bouazza.

Open Kaart: Nanine Linning

vanaf 01:24:56

In de rubriek Open Kaart, in het tweede uur van Nooit Meer Slapen, bepaalt de gast zelf welke vragen er worden gesteld door kaarten te trekken waarop prikkelende, persoonlijke vragen over leven en werk staan. Er is slechts één voorwaarde: eerlijk antwoord geven. Vannacht was Nanine Linning te gast naar aanleiding van de nieuwe dansvoorstelling 'Hieronymus B'.

advertentie