Nooit Meer Slapen

met o.a. Paul Witteman, het fenomeen Amy Schumer en Joris Laarman

Nooit Meer Slapen

met o.a. Paul Witteman, het fenomeen Amy Schumer en Joris Laarman

Paul Witteman vestigde zijn naam als journalist bij het VARA-programma Achter het Nieuws. Van 1995 tot 2006 was hij een van de presentatoren van het politieke discussieprogramma Buitenhof. Samen met Jeroen Pauw presenteerde hij daarna tot 2014 het praatprogramma Pauw & Witteman. Sindsdien presenteert hij naast Buitenhof verschillende muziekprogramma’s op radio en televisie. Pieter van der Wielen spreekt met Paul Witteman. Verder bespreken we het 'fenomeen Amy Schumer' met schrijfster en zangeres Stella Bergsma. En beeldend kunstenaar Joris Laarman is te gast.

Fragmenten

Klik hier voor alle fragmenten van deze uitzending

Themaweek journalistiek: interviewer Paul Witteman

vanaf 00:03:17

Paul Witteman vestigde zijn naam als journalist bij het VARA-programma Achter het Nieuws. Van 1995 tot 2006 was hij een van de presentatoren van het politieke discussieprogramma Buitenhof. Samen met Jeroen Pauw presenteerde hij daarna tot 2014 het praatprogramma Pauw & Witteman. Sindsdien presenteert hij naast Buitenhof verschillende muziekprogramma’s op radio en televisie. Pieter van der Wielen spreekt met Paul Witteman.

Stella Bergsma over het 'fenomeen Amy Schumer'

vanaf 01:12:02

De Amerikaanse comédienne, producer, actrice en feministe Amy Schumer wordt zowel geprezen als gehaat om haar harde grappen over seks. Afgelopen week verscheen haar autobiografie 'The Girl with the Lowerback Tattoo' en zondag treedt ze op in Nederland. We bespreken het 'fenomeen Schumer' met schrijfster en zangeres Stella Bergsma, die onlangs debuteerde met haar roman 'Pussy Album'.

Open Kaart: Joris Laarman

vanaf 01:26:27

In de rubriek Open Kaart, in het tweede uur van Nooit Meer Slapen, bepaalt de gast zelf welke vragen er worden gesteld door kaarten te trekken waarop prikkelende, persoonlijke vragen over leven en werk staan. Er is slechts één voorwaarde: eerlijk antwoord geven. Met vannacht te gast: beeldend kunstenaar Joris Laarman. Hij was één van de winnaars van de Amsterdamprijs voor de Kunst.

Kunstzinnige hobbies: Het dansen van Popel Coumou

vanaf 01:45:22

Tjitske Mussche gaat op zoek naar kunstenaars met een kunstzinnige hobby. Dus creatieve uitspattingen die echt los staan van hun werk als beeldhouwer, zanger, acteur of schrijver en puur dienen ter ontspanning. Vandaag: fotograaf Popel Coumou die in haar vrije tijd graag danst.

advertentie