aflevering 2 - RIP TV

Live-TV

Alles van de intocht van Sinterklaas tot de intocht van de koning. Allemaal passé. Nooit meer zullen we kunnen genieten van de verkeerd ingestarte filmpjes, en de ongemakkelijke stiltes van dit genre, nu TV verdwenen is en niemand ooit meer naar TV kijkt.

aflevering 2: Live-TV

Maandag 9 juli om 8.00 uur hier en op YouTube te zien.

Naar de volgende aflevering →

RIP TV

Iedereen heeft Netflix. YouTubers zijn de nieuwe popsterren. En elke online dienst, van Facebook tot Twitter, begint z'n eigen online programma's. Voor programmamakers Ivo van Aart en Daan Windhorst is het heel duidelijk: televisie is dood. Daarom presenteren zij met hun nieuwe webserie RIP TV zes plechtige herdenkingsdiensten. In zes memorials komen alle genres voorbij: van reality tot livetelevisie en van reisprogramma’s tot spelletjes met BN’ers.

Daan: 'Als jij dan zegt 'ja maar Heel Holland Bakt trekt 3 miljoen kijkers' dan roepen wij paniekerig 'ja maar TV is wel gewoon voorbij hoor. Televisie is dood, lang leve televisie. Opdat wij nooit vergeten.' Van daaruit is het idee ontstaan voor RIP TV: een terugblik op de hoogtepunten van televisie en programma's die tv groot heeft gemaakt.

Naar de homepage van RIP TV