Hoe ziet een wereld vol drones eruit? Duik in dit overzicht van video's om in vogelvlucht door alle aspecten van drones te vliegen.

Drones gaan het leven van iedereen veranderen. Van amateur tot professional. Van hobbyisten tot ervaren cameramensen. In dit overzicht kun je genieten van drones op elk niveau. Van drones die een huwelijksaanzoek in de war schoppen tot drones als ambulances. Duik in dit video-overzicht voor nieuw perspectief op drones.

I: Amateurs met drones

Van dieren die drones vol op de hoorns nemen tot drones die tenauwernood gered worden van de ondergang. Zoals in het filmpje hierboven. In deze collectie zie je hoe amateuristisch we nu nog omgaan met deze vliegende robots. Geniet ervan, want straks vliegt iedereen als een professional met drones.

kijk video's van amateurs met drones

II: Hobbyisten met drones

Hobbyisten vragen meer van hun drones. Ze willen met drones dansen of mooie opnames maken, terwijl ze aan het sporten zijn. Dat kan bijvoorbeeld met de Airdog die je in de video hierboven in actie ziet. Doordat ze veel tijd in hobby stoppen, krijg je indrukwekkende video's als resultaat.

kijk video's van hobbyisten met drones

III: Professionals met drones

Op dit niveau zijn serieuze toepassingen mogelijk die levens redden. De brandweerdrone, de ambulancedrone: mens en techniek als één team voor een betere wereld. Zoals bijvoorbeeld het afzagen van boomtoppen in de video hierboven. Of is deze toepassing van drones meer een hobby?

kijk video's van professionals met drones

IV: Filmen met drones

Drones veranderen niet alleen onze wereld, ze veranderen ook onze kijk op het wereld. Dat zien we het meest duidelijk wanneer we onze drones voorzien van camera's en ze op plekken laten vliegen waar de mens niet of moeilijk bij kan. Zoals bij de vulkaan in de video hierboven. Hoe ziet de wereld eruit door de ogen van een drone?

bekijk video's die gefilmd zijn met drones