Tim den Besten gaat het water op met matroos Jenny from the Maas. Aynouk is modefilosoof en kleedt zich als een waar kunstwerk. Ook heeft Tim een ontmoeting met duivenfluisteraar Patrick.

Jenny from de Maas

Deze week in Tim op de Thee: Jenny from de Maas. Er zijn maar weinig mensen die zo van de Maas en Rotterdam houden als matroos Jenny van As. Ze zit het liefst 24/7 op het water en geeft bustours op het water in 'Rotterdeutsch' om een brug te slaan tussen Rotterdam en Duitse toeristen.

Aynouk Tan

Tim gaat ook langs bij modejournalist Aynouk Tan. Tan vindt dat we ons teveel kleden volgens de algemeen geldende strakke normen, regels en hokjes, waardoor we er allemaal hetzelfde uitzien en we onze persoonlijkheid niet laten zien. Als je anders uitziet, vinden mensen je raar. Aynouk kleedt zich als een kunstwerk, om mensen te laten zien dat er geen grenzen zijn in wie je kunt zijn en wat je kunt doen met kleding.

Patrick Rijkers

En Tim gaat op de thee bij duivenfluisteraar Patrick Rijkers uit Den Haag. Hij houdt zielsveel van zijn duiven. En, die duiven zijn op hun beurt weer dol op Patricks zoetgevooisde stem en dát komt weer goed van pas bij Patricks grote hobby; de tilduivensport.

Met dank aan: Splashtours Rotterdam en Rataplan.