In de nieuwe zondagochtendshow Van Kaag tot Kardashian brengen Tim den Besten en zijn co-host Krista Arriëns (De Sekszusjes) je in een kwartier tijd op de hoogte van al sensatie nieuws rondom nationale én internationale sterren. Geen politicus of koninklijke hoogheid wordt vergeten in de nieuwe show.

Elke zondagochtend om 11.00 uur op NPO 3 YouTube

De koffie staat al klaar en zondagkrant ligt voor je op tafel, maar toch ontbreekt er nog wat. De ochtendsshow van Tim en Kirsta natuurlijk! Met een serieuze blik wordt er op de zondagochtend teruggekeken op het roddelnieuws van de voorafgaande week. Rubrieken zijn er ook. Wekelijks wordt een schier onoverkomelijk probleem van een anonieme BN’er opgelost, en als sluitstuk van de uitzending wordt de winnaar van de eretitel Narcist van de week bekendgemaakt.

Het programma is losjes gebaseerd op de Instagram stories van Tim den Besten, waarin hij vrijwel dagelijks op creatieve wijze reageert op politiek- en entertainmentnieuws. 

'In het hedendaagse medialandschap is een show als Van Kaag tot Kardashian naar mijn mening onmisbaar. Onafhankelijkheid, actieve herinneringen en de absolute waarheid staan daarbij hoog in het vaandel.'

'Precies wat Tim zegt.'

Tim den Besten en Krista Arriëns

over de makers

Tim den Besten (1987) is presentator, programmamaker en schrijver. Hij presenteerde onder andere de VPRO jeugdprogramma's Beestieboys en De grote geld show. Samen met Nicolaas Veul is hij recentelijk te zien in 100 dagen in je hoofd. 

Krista Arriëns (31) is journalist, regisseur en presentator. Ze vormt samen met haar zus Marcelle De Sekszusjes. In de webserie Sekszusjes TV bespreken de zussen Krista en Marcelle hun twijfels, pijnlijke ervaringen en onzekerheden over seks.