Muzak met Piet Schreuders

Muzak met Piet Schreuders

Met onder meer:
Eric Bibb; Livenummers van het concert dat de Britse soulzanger Michael Kiwanuka afgelopen zomer gaf op muziekfestival Lowlands; folk van het Deense folkfestival Tønder, en...vanaf 22:00 uur: muzak.
Niets is zo irritant als rustgevende achtergrondmuziek en het is dan ook een regelrechte provocatie van de luisteraar om een radiospecial over jazzy muzak uit te zenden. Maar dat is precies wat we gaan doen! Want sommige muzak is gewoon goed. Zeker als het wordt samengesteld door Piet Schreuders - en deze grafisch vormgever weet alles van deze ontzettend niet-prikkelende muzieksoort. Dit uur muzak wordt ongetwijfeld het saaiste uur op de Nederlandse radio ooit! Of toch niet?
En valt er nog iets te winnen? Zeker! Afgelopen week kon je op Radio 6 de 4cd-box  The Chic Organization - Savoir Faire! winnen, met daarop de disco-, soul- en funknummers die Nile Rogers produceerde voor onder anderen Chic en Sister Sledge. Wij hebben het allerlaatste exemplaar bemachtigd om weg te geven. Wil je mee doen met de prijsvraag, stuur dan nu of tijdens een uitzending een mail naar dezaterdagavond@radio6.nl. De vraag is: welk album produceerde Nile Rodgers voor Madonna?
Luister hier naar het saaiste radio uurtje ever met Piet Schreuders:

Dit fragment is onderdeel van

De Zaterdagavond

VPRO’s muziekkeuze uit jazz, world, folk, retro, experiment en veel meer. Met concertopnamen, sessies, portretten, reportages, nieuwe èn oude muziek.

advertentie