Vandaag zijn we Eindhoven weer ingetrokken om verslag te doen van DDW. We hebben robots gezien, Maxima's blauwe jurk bewonderd en raakten geroerd door het werk van pas afgestudeerden.

we zijn beland in de matrix

Een 3D-printer die 3D-printers print die 3D-printers kunnen printen. Jules de Keiser maakt er een item over, zondag op VPROTV! 

Design tip.

In Salon Graphique is het werk van afgestudeerden van academie St. Joost te zien. Het gevarieerde werk is ontroerend door de persoonlijke en intieme onderwerpen en gaat verder dan grafisch werk alleen. De studenten zijn ook aanwezig om iets te vertellen over hun proces. Salon Graphique is nog tot en met zondag 27 oktober zien in de kelder van het NatLab waar ook ter plekke een stop motion film door de studenten wordt opgenomen. 

Katrien van de Camp

Anouk Suilen

Kim Nguyen

live keramiek

Woensdag is Alissa ook op de No Money Market bij nul zes op het NRE terrein. Hier kun je tijdens een veiling werk van haar en andere designers ruilen tegen iets van eigen inbreng. Dit kan een dienst zijn, een ding en er is zelfs iemand die zijn huis in Portugal voor een week aanbiedt! Komen dus!

meer dutch design week