Het resultaat van een dag met The Vintage Photo en wat je echt niet mag missen tijdens het laatste weekend van DDW.

We love vintage

Door het wonder van de fotospeciaalzaak zijn onze vintage foto's gearriveerd! Zie hier het resultaat. Kom je dit weekend nog naar Eindhoven? Dan raden we je zeker aan even langs te gaan bij één van de vier Vintage Photo stands en een camera mee te nemen tijdens je tour du design. Say cheese!

sandra kaas en jules de keiser

Design tip.

80 designers, 18 landen, geen grenzen, slechts passie: zo luidt de slogan van Zona Ventosa in het TAC in Eindhoven. Het bestaat uit 22 exposities verzameld onder één dak. Deelnemende ontwerpers zijn o.a. het humoristische Hello Randomness en Lex Pott, David Derksen, Paul Heijnen en Pepe Heykoop in een zeer professioneel ogende expositie vol glanzende objecten. Als je de route door het gebouw volgt, wordt je steeds opnieuw verrast door de diverse expo's en concepten. Eén van de meest tot de verbeelding sprekende is de True size of Food expositie van Dik en Stijlloos. Ze maken op zeer inventieve wijze ons absurde eetgedrag zichtbaar. Gaat dat zien! 


Boring Smoring

Bezoekers van de Broet Basement in het NatLab kregen tijdens de expositie van Salon Grapique de kans om mee te werken aan een stopmotion film. Het thema was verveling. De enige beperking die de deelnemers kregen was dat het vloeiend in elkaar over moest lopen. Alles behalve boring dus!

meer dutch design week