In De Donuts werkt een collectief van de grappigste en meest succesvolle YouTube makers van over de hele wereld samen aan één televisieprogramma.

De Donuts international

Watch the English subtitled version of De Donuts here or below!

Van de absurdistische Japanners van SQUASHfilms, de Nieuw-Zeelandse sketchmaker Matt Mulholland tot aan de succesvolste uit Nederland afkomstige makers KUD, Mertabi en Banjomovies. Over de hele wereld hebben YouTubers zich bij De Donuts aangesloten. Deze aflevering geven ze allemaal een eigen invulling aan het thema: De kunst van het versieren. 

De jongens van ‘Whatever’ (die met meer dan 1,6 miljoen abonnees op hun Pranks en Social Experiments-kanaal bij de top van YouTube behoren) zijn helemaal uit Los Angeles gekomen om een poging te wagen bij Nederlandse meisjes. Op geheel eigen wijze laten zij in hartje Amsterdam De Kunst Van Het Versieren zien.

Al deze schone kunsten van het versieren zijn natuurlijk niet zomaar aan elkaar geplakt maar worden gepresenteerd door Lize Korpershoek, die naast Youtube bekend is van haar grappige tekeningen en animaties.

YouTubers

Bekijk in deze playlist alle items die de YouTubers speciaal voor De Donuts maakten!