Overvolle campings, files, de tram naar Scheveningen, vellen op je rug, zweet op plekken waarvan je niet wist dat er poriën zaten, gejengel op de achterbank, zijn we er al? We zullen godverdomme genieten, ook deze zomer weer. Dorst vroeg acht makers op zoek te gaan naar dat 'Godverdomme genieten-gevoel'.

Waarom zou je uren bakken in de zon terwijl je binnen een half uur hetzelfde resultaat kunt bereiken? Elektrische Eilanden biedt de oplossing. Sophie en Hendrickje bouwden een stukje Caribbean in ons eigen kikkerlandje.

Waar genieten we nou eigenlijk echt van in de zomer? Is dat ieder jaar met de caravan naar dezelfde camping in eigen land rijden? Dagenlang bakken in de olie voor de caravan, met een kopje koffie in de hand de ruzie van de overburen bekijken of een potje scrabble in de voortent? Veerle en Jules gingen op zoek naar de bron van genot op de camping in eigen land.

Nico en Annelies genieten in de zomer pas echt als ze een potje kunnen vrijen in het wild. Maar wat is een fijne plek voor Nico en Annelies? En hoe vinden ze die? Glibberend op het zadel en met rode konen gaan zij op zoek naar een geschikte plek om van elkaar de genieten.

Kun je je eigenlijk specialiseren in genieten? Wanneer geniet je echt en wanneer hou je de schijn op voor vrienden en familie? Kun je een op het eerste gezicht onschuldige vakantiefoto waarop twee mensen aan het genieten zijn wel vertrouwen? Sofie en Marrit laten zien wat professioneel genieten precies inhoudt.

Niets is lekkerder dan een verfrissend ijsje op een warme zomerdag. Maar dat het eten van een onschuldig ijsje met iemand van het andere geslacht levensgrote gevolgen kan hebben, zien we in het filmpje van Sandra.