Thuiszorgman Miguel Narings neemt je mee naar zijn cliënten. Tijdens het poetsen geeft hij een inkijk in het leven van mensen die hulpbehoevend zijn. Hoe voelt het om afhankelijk te zijn van anderen? Wat gebeurt er met je als je leven kleiner is geworden en je niet meer alles kan doen wat je graag wilt. Waar word je gelukkig van?

Miguel Narings droomde altijd over een toekomst als documentairemaker. Maar het leven van een ZZP-er is niet altijd makkelijk en hij besloot te zoeken naar een baan van 9 tot 5. Hij wilde betrokken zijn bij de maatschappij en iets betekenen voor anderen. Hij besloot te gaan werken in de thuiszorg.

aflevering 3: Annelies

In de derde aflevering gaat de Thuiszorgman aan het werk bij de 48-jarige Annelies. In eerste instantie zie je weinig opvallends aan haar, maar Annelies lijdt aan een ongeneeslijke spierziekte. Sinds kort heeft ze een nieuwe vriend: Budi de veterhond.

aflevering 2: Rogier

In de tweede aflevering gaat De Thuiszorgman aan de slag bij de veertigjarige Rogier, ex-scherpschutter in het leger, die door een hersenbloeding half verlamd raakte. 

Aflevering 1: fietje

In de eerste aflevering gaat De Thuiszorgman aan het werk bij de 91-jarige Fietje, ook wel bekend als de koningin van de Jordaan. 's Nachts slaapt Fietje met een kussen, omdat ze haar man mist. Verder kun je haar de hele dag op straat vinden.

De Thuiszorgman is een productie van VPRO Dorst en werd geregisseerd door Kim Brand. Vanaf maandag 3 augustus op deze pagina te zien én op npo3lab.nl

meer Thuiszorgman