De nieuwe cd van K3 ‘Eyo’ is uit en laat een meer volwassen kant van de dames horen. Met liedjes als Beroemd, Verstoppertje en Bel me Ringeling duiken ze eindelijk de diepte in. Tijd voor Dorst om het vrolijke trio een aantal filosofische citaten voor te leggen.

Rijkdom is als zeewater: hoe meer men ervan drinkt, hoe dorstiger men wordt.
- Arthur Schopenhauer
Allee ge moet nooit zeewater drinken hoor! Dat smaakt effectief vies in uw mond. We houden wel van zwemmen in de zee, dan dragen we badpakskes in dezelfde kleuren en spetteren elkaar nat! Amai! *giechel*

Ik geloof dat er leven is na de dood. Maar ik geloof niet dat ik het nog zal meemaken.
– Wiet van Broeckhoven
Allee, in de wereld van K3 gaat niemand dood! Iedereen leeft daar wel duizend jaar! En als je dan toch per ongeluk doodgaat leef je gewoon verder in een prachtige sprookjeswereld met al je vriendjes van studio100! Het lijkt daar een beetje op Plopsaland, dat is ons pretpark. Kom eens langs met heel de familie! Kijk voor meer informatie en tickets op plopsaland.be!

Hoe meer aandacht je aan je vijand schenkt, hoe sterker je hem maakt.
- Graham greene
Allee, daarom willen we liever ook niks zeggen over Frans Bauer. Hij is dood voor ons. Haha!

De tijd bestaat alleen maar omdat anders alles tegelijk zou gebeuren.
- Albert Einstein.
Allee, da zou echt nie handig zijn he want als alles tegelijk zou gebeuren dan zouden we bij een concert al onze liedjes tegelijk moeten zingen! Haha! Dat zou echt een rommelke worden! Ah ja en we zouden dan ook op het podium moeten piesen en kakken! Hihi! Gatsie! We verkopen trouwens ook leuke K3 klokskes waarop ge de tijd kunt zien.

Filosofen zijn mensen die de hele dag nadenken over de zin van het leven. Ik weet niet wat de zin van het leven is, maar volgens mij in ieder geval niet om daar de hele dag over na te lopen denken.
- Theo Maassen
Allee, wij denken eigenlijk nooit na! We hebben het veel te druk met elkaars haren kammen en leuke liedjes zingen! Als mensen niet zoveel zouden nadenken zou er nooit meer oorlog zijn en zou iedereen dansen op K3!

Wantrouw mensen die zeggen dat ze geen belang hechten aan geld.
- Fernand Auwera

Alle, we vinden alledrie geld nie belangrijk. Geef ons maar een leuk feestje met veel lol en limonade!

Alcoholische herinneringen verdampen snel.
- Simon Carmiggelt

Allee, daarom moet je enkel limonadekes drinken! Met een rietje! Of twee rietjes! Wat een feest!

Hoe nuttig zijn fans? Je kunt hun applaus niet eten bij je ontbijt, je kunt er niet mee slapen.
- Bob Dylan

Allee, fans zijn heel nuttig want zonder hen zou er niemand in de zaal zijn als we een concert geven!!! Dat zou heel gek zijn want dan zingen we eigenlijk voor niks en blijven we ook met heel veel spullekes uit onze winkel zitten.

Dit item werd eerder gepubliceerd op een van de vorige Dorst weblogs.