Binnenkort zijn er bij de VPRO nieuwe series, seizoenen en afleveringen te zien, van onder andere Hoofdzaken, Nog Een Week, de Regels van Floor en Zeven Kleine Criminelen! Hier een overzicht.

Hoofdzaken

nieuwe serie vanaf zondag 24 maart

In Hoofdzaken krijgen kinderen een knipbeurt bij de Brabantse kapper Marko. In de kappersstoel vertellen zij hoe ze in het leven staan, wat hun kopzorgen zijn of waar ze juist heel blij van worden. Zo zien we niet alleen wat er óp hun hoofd gebeurt maar horen we vooral ook wat zich ín hun hoofden afspeelt.

Nog Een Week

nieuw seizoen vanaf zondag 24 maart

De spannendste week in het leven van een kind staat weer centraal in het tweede seizoen van Nog één week. In tien nieuwe afleveringen wordt getoond hoe kinderen tussen 10 en 13 jaar zich onder andere voorbereiden op voor het eerst (alleen!) vliegen, een belangrijke selectiewedstrijd en het krijgen van een nieuwe sportprothese.

de Regels van Floor

nieuwe afleveringen vanaf zondag 24 maart

De eigenzinnige Floor is terug in zestien nieuwe afleveringen van De Regels van Floor! Ook in het tweede seizoen staat Floor weer voor belangrijke dilemma’s als: wat doe je als je ouders willen verhuizen en jij niet? Hoe is het om te leven als vlogger? En blijf je omgaan met je ex?

Zeven Kleine Criminelen

nieuwe serie vanaf zondag 17 maart

De twaalfjarige Raffie ten einde raad. Wanneer hij met zijn broertje en oma uit huis gezet dreigt te worden moet hij een plan bedenken om aan geld te komen. Samen met zijn vrienden besluit hij de bank te overvallen. Eén detail: de bank is zwaar beveiligd en het is nog niet eerder iemand gelukt hier een kraak te zetten. Lukt het Raffie en zijn vrienden wél?