Teus woont in Amsterdam, is gek op camera's en werkt sinds 2010 voor Metropolis. Eerst als maker, en werd in 2015 een seizoen lang de eindredacteur van het programma. Hij hoopt dat het werk van correspondenten de wereld een beetje kleiner maakt. Zijn favoriete reportage is over de schaamlipcorrectie van een mevrouw uit Doetinchem. Het liefst vertelt hij verhalen die dicht bij gewone mensen liggen en een beetje schuren.

Dakloos

2021

Een plek onder de zon, maar geen eigen huis. De meeste van ons hoeven het gelukkig nooit mee te maken. Je huis verliezen en geen dak meer boven je hoofd hebben. Want je huis, dat is je kasteel. Teus gaat voor Metropolis naar Haarlem, waar daklozen worden opgevangen op een cruiseschip. Vanwege de coronacrisis wordt er toch niet gevaren. Voor de dakloze Ferlin is het een uitkomst: hij heeft eindelijk weer wat rust en regelmaat in z’n leven.

ook interessant bij dit thema

  • De vagina

    2013

    In deze aflevering duiken we onder de rok. Wat houdt vrouwen wereldwijd bezig als het om hun vagina gaat? Teus ging langs bij Angelique. Zij liet haar schaamlippen inkorten omdat ze er veel last van had.