Tims ^ tent: maar dan in een bungalow

Tim & Nina Pierson

De webserie Tims ^ tent, waarin Tim den Besten aanstormende talenten interviewt op de camping, krijgt een winters vervolg. In Tims ^ tent: maar dan in een bungalow interviewt Tim een nieuwe reeks bijzondere gasten, waaronder acteur Maarten Heijmans, zangeres Naaz en Nina Pierson, oprichter van saladebarketen SLA en de website Bedrock.

Mens erger je nieten, wildspotten en houthakken! Deze winter doet Tim het allemaal met zijn gasten op een gezellig bungalowpark midden op de Veluwe. Ver weg van de grote stad en middenin de natuur neemt Tim uitgebreid de tijd om bijzondere mensen te leren kennen. Serieus, grappig en ontroerend: deze winter wordt de warmste ooit!

Tims ^ tent: maar dan in een bungalow is vanaf zondag 28 januari te zien om 10.00 uur hier en op YouTube en om 22.30 uur op NPO 3.

Maarten Heijmans

In de eerste aflevering van Tims ^ tent: maar dan in een bungalow komt Maarten Heijmans langs. Hij is 33 jaar, maar won al een Nipkowschijf, een Gouden Kalf en zelfs een Emmy.

> Bekijk de aflevering

 

Nina Pierson

In de tweede aflevering komt de succesvolle zakenvrouw Nina Pierson naar Tims bungalow, oprichter van saladebarketen SLA en de website Bedrock.

> Bekijk de aflevering

 

11 februari: Ray Fuego

In de derde aflevering stapt Ray Fuego (21) Tims bungalow binnen, frontman van het Amsterdamse kunstenaarscollectief SMIB. Ray schrijft teksten en rapt, is punker, model en activist.

> Lees meer

 

18 februari: Naaz

Deze keer te gast in Tims bungalow: Naaz. Een jonge zangeres die haar liedjes zowel schrijft als produceert. Naaz is pas 19 jaar maar zingt, schrijft én produceert haar eigen liedjes.

> Lees meer

 

25 februari: Sander Schimmelpenninck

In de vijfde aflevering: Sander Schimmelpenninck, hoofdredacteur van het blad Quote. Hij schuift regelmatig aan bij Jinek en De Wereld Draait Door om zijn licht te laten schijnen over alles dat met geld en rijkdom te maken heeft.

> Lees meer
 

de makers van Tims ^ tent: maar dan in een bungalow

interviews Tim den Besten; regie Josèff Iping; camera Marnix Oldenburg; geluid Gideon Bijlsma; productie Sharon de Vries, Debbie Heus; montage Josèff Iping; research Tamar Bot; webredactie Hester Knieriem; communicatie Eline van Beek; eindredactie Francine van der Lee

seizoen 1

Tims ^ tent op de camping

In Tims ^ tent ontvangt Tim den Besten gasten op de camping. Hij nodigt hen uit om even lekker uit te blazen onder het genot van de ondergaande zon en een goedkoop glas campingwijn.

Alles over seizoen 1 →

afleveringen