De webserie Tims ^ tent, waarin Tim den Besten aanstormende talenten interviewt op de camping, krijgt een winters vervolg. In Tims ^ tent: maar dan in een bungalow interviewt Tim een nieuwe reeks bijzondere gasten, waaronder acteur Maarten Heijmans, zangeres Naaz en Nina Pierson, oprichter van saladebarketen SLA en de website Bedrock.

Mens erger je nieten, wildspotten en houthakken! Deze winter doet Tim het allemaal met zijn gasten op een gezellig bungalowpark midden op de Veluwe. Ver weg van de grote stad en middenin de natuur neemt Tim uitgebreid de tijd om bijzondere mensen te leren kennen. Serieus, grappig en ontroerend: deze winter wordt de warmste ooit!

exclusief online

Cadeautje! Na zes afleveringen op NPO 3, presenteert Tims ^ tent: maar dan in een bungalow een bonusaflevering die alleen online te zien is. Zijn gast: muzikant, schrijfster en journalist Aafke Romeijn.

lees meer

Op een druilerige januaridag was de VPRO Gids bij de opnames van Tims ^ tent: maar dan in een bungalow.

Lees het artikel

in de media

de makers van Tims ^ tent: maar dan in een bungalow

interviews Tim den Besten; regie Josèff Iping; camera Marnix Oldenburg; geluid Gideon Bijlsma; productie Sharon de Vries, Debbie Heus; montage Josèff Iping; research Tamar Bot; webredactie Hester Knieriem; communicatie Eline van Beek; eindredactie Francine van der Lee

meer Tim den Besten

seizoen 1

Tims ^ tent op de camping

In Tims ^ tent ontvangt Tim den Besten gasten op de camping. Hij nodigt hen uit om even lekker uit te blazen onder het genot van de ondergaande zon en een goedkoop glas campingwijn.

Alles over seizoen 1 →

meer webseries