deze website!   - en muziek van de CD "You must be this tall" van Mike Keneally!"> deze website!   - en muziek van de CD "You must be this tall" van Mike Keneally!" />

VPROJazzLive

VPROJazzLive

VPROJazzLive: concertopnames van nieuwe jazz en impro en alle crossovers die ertoe doen, de nieuwste cd’s, from all over the world, en zeker ook uit Nederland.
>>> Volg ons ook op Facebook!
donderdag 18 september 2013: Ramon Valle, Synaesthetic Trip!Opnamen van de Zomerjazzfietstour 2013 en 2012 (5/6). Op zaterdag 31 augustus vond in de ommelanden van Groningen voor de 27e keer de Zomerjazzfietstour plaats: jazzconcerten in kerkjes, schuren en huiskamers in dorpjes als Aduard, Garnwerd en Feerwerd. Bezoekers fietsen van dorp naar dorp volgens een route langs uiteenlopende concerten. Wij namen er dit jaar weer vier op: het trio Vloeimans/Brinkmann/Florizoone; de Brabantse formatie Vlek; Synaesthetic Trip van de Franse drummer Edward Perraud; en de Cubaanse jazzpianist Ramon Valle met fluitist Orlando ‘Maraca’ Valle.
En verder:
- een track van de CD Ciao City van het Ben van den Dungen Quartet; 
- twee tracks van de nieuwe CD "White" van Ineke Vandoorn en Marc van Vugt - check de lyrics en meer info op >deze website!
 

- en muziek van de CD "You must be this tall" van Mike Keneally!

advertentie