vpro voor de eeuwigheid

vpro voor de eeuwigheid

Door na te laten aan de VPRO draagt u bij aan het voortbestaan van de omroep waar u zo om geeft. U zorgt er voor dat de kwaliteit van onze programma's gewaarborgd blijft en we nooit op inhoud hoeven in te leveren.

Van kleine C-omroep in de jaren 70 en 80 via de roemruchte campagnes - Stop de verloedering! - in de latere jaren tot de misschien wel meest publieke omroep die hij nu is. Of het nu om Barend Servet ging, om Hoepla, Van Kooten & De Bie, Wim Kayzer, Zomergasten, Jiskefet, OVT, In Europa of Tegenlicht, en zo kunnen we nog wel even doorgaan.

Sterker, zo willen we juist nog heel lang doorgaan, dat durven we wel te zeggen.

Over 10, 20 of 30 jaar moet er nog steeds een VPRO zijn, omdat we denken dat ook volgende generaties programma's nodig hebben die inspireren en aanzetten tot nadenken. Zelfs in die verre toekomst zou dat nog met uw steun kunnen.

Vraag geheel vrijblijvend de brochure aan via onderstaand formulier

Vraag geheel vrijblijvend de brochure aan via onderstaand formulier

U kunt de VPRO opnemen in uw testament. Dat is een meer dan waardevol gebaar en een persoonlijke beslissing. U kunt de VPRO op twee manieren opnemen in uw testament: als legaat of erfgenaam. De VPRO heeft de ANBI-status en is daarom vrijgesteld van successierechten. Dit betekent dat uw legaat of erfenis geheel ten goede komt aan de VPRO. Zie voor meer informatie over erfbelasting de site van de Belastingdienst.

Als u een vastomschreven gedeelte van uw erfenis nalaat, spreken we over een legaat. Dit kan een percentage zijn, een bedrag, maar ook roerende of onroerende goederen. De VPRO zet zich in om de nalatenschap in goed contact met nabestaanden, executeur en notaris te behandelen.

Notaris
Een notaris kan uw wensen vastleggen in een testament. U kunt er in overleg voor kiezen om de VPRO te benoemen als executeur. Voor de notaris is het nummer van de Kamer van Koophandel van de VPRO van belang. Het nummer waaronder de VPRO staat ingeschreven is: 32023697.

Brochure
Als u erover denkt om de VPRO op te nemen in uw testament, dan komen we graag met u in contact. Wilt u eerst meer informatie lezen? We sturen u graag geheel vrijblijvend onze brochure 'VPRO voor de eeuwigheid' toe.

De VPRO hoort graag of we nog wat voor u kunnen betekenen. Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.

CRM_Nalaten_antwoordformulier


Heeft u hulp nodig?

advertentie