vpro dorst pitch

De aanmeldingsronde voor de Pitch 2018 is helaas gesloten! Barst jouw hoofd alsnog van ideeën en kan je het zonder de ondersteunende masterclasses wel af? Stuur dan een plan via de reguliere weg in. Voor meer informatie kun je hier terecht. 

En anders kun je volgend jaar weer je kans grijpen! Want in het najaar van 2019 zal de Pitch voor de derde keer worden georganiseerd. Houdt voor updates de website van VPRO Dorst in de gaten en onze Facebookpagina in de gaten. 

de pitch

VPRO op zoek naar talent

De VPRO zoekt makers van morgen. Daarom organiseert  VPRO DORST, dé plek voor jonge makers, vanaf 2017 elk jaar de Pitch voor jong aanstormend talent; een mogelijkheid om je plannen en ambities te pitchen bij VPRO Dorst en ook daadwerkelijk te maken. De Pitch-ronde van 2018 is helaas gesloten. Maar heb je ambitieuze plannen die je dolgraag wilt realiseren? Houd dan deze website en de Facebookpagina van VPRO Dorst in de gaten voor de VPRO Dorst Pitch 2019.

Meer informatie over de Pitch vind je hier

 

pitch van 2017

winnaars

Benieuwd naar de winnaars van de vorige pitch? Bekijk de profielen van Aisha en Xena en ontdek wat de pitch hen opbracht.