vpro dorst pitch

Barst jouw hoofd van de meest absurde en creatieve ideeën? Zit jouw hele bureaublad stampens vol met programma-opzetjes? Maar weet je niet goed waar je moet beginnen en bij wie je het nu neer kan leggen? Meld je dan aan voor de VPRO Dorst Pitch; het masterclass-traject dat jou helpt bij je eigen programma-idee polijsten en je de kans biedt om daadwerkelijk een productie te maken voor de VPRO. 

je kunt je nu aanmelden!

je kunt tot en met 20 september broeden op je plan, daarna sluit de aanmeldingsronde. Wees niet bang je gekste, meest onconventionele plan in te sturen. We houden van je zoals je bent. 

de pitch

VPRO op zoek naar talent

De VPRO zoekt makers van morgen. Daarom organiseert  VPRO DORST, dé plek voor jonge makers, vanaf 2017 elk jaar de Pitch voor jong aanstormend talent; een mogelijkheid om je plannen en ambities te pitchen bij VPRO Dorst en ook daadwerkelijk te maken. Dus ben jij een jonge, super ambitieuze en eigenzinnige programmamaker? Kijk dan snel wat de VPRO Dorst Pitch precies inhoudt en meld je aan!

 

pitch van 2017

winnaars

Benieuwd naar de winnaars van de vorige pitch? Bekijk de profielen van Aisha en Xena en ontdek wat de pitch hen opbracht.

advertentie