De afgelopen maanden bood Dorst elf jonge makers de ruimte om te experimenteren met radio. Onder begeleiding van radiomakers Katinka Baehr, Jair Stein en Alfred Koster werkten zij aan verschillende vormen van verhalende radio.

Tijdens een luisteravond op 9 juli 2015 vulden zij Doka in het Volkshotel in Amsterdam met nachtgeluiden en verhalen over het donker. Beluister op deze pagina al deze verhalen. Over nachtelijke telefoongesprekken, iemand die opkomt voor het donker en een man die alleen nog maar wil drijven in de duisternis van zijn floattank.

Abonneer je ook op de podcast van Dorst en blijf op de hoogte van alle Dorst audio-producties: Podcast voor Apple  , Podcast voor Android (link onder vpro dorst)

workshops                                                                                                                        
De radiomakers hebben 3 maanden lang volop geëxperimenteerd met vormen van verhalende radio. Luister onderaan de pagina naar ander werk dat ze tijdens deze workshops maakten.

makers                                                                                                                            
Luuk Ex, Maud Nass, Paulien Sewuster, Michael Royall, Yaël van der Wouden, Julie Blussé, Lotte van Gaalen, Tessa de Vries, Cristel Sunter, Jeroen Slot en Anne de Vroomen