VPRO Koos biedt elke dag vijf mediatips, en dat al 1000 dagen lang. We vroegen gebruikers van de app naar hun favoriete tip uit die 5000, en dit zijn de hoogtepunten.

Voor John

Hoi, ik vond de tip ‘Voor John’ erg mooi! Schitterende korte docu over een fraaie portrettenreeks voor John. Ga zo door, Koos!

Wytse

Wollige wiskunde

De memorabelste Koos-tip is voor mij zonder meer de Pseudoku! Het was een van de eerste Kozen, over de site Woolly Thoughts. Mijn vrouw heeft er maanden aan gewerkt om op het eind te ontdekken dat de aanwijzingen voor het aan elkaar maken van de lapjes zo onduidelijk waren dat het kunstwerk niet te voltooien bleek... We zijn Koos overigens wel trouw gebleven. 

Wim

Lig je lekker, poes?

Beste van 5000 :)

 

Jannemieke

Schijtstadje

Ik kan me niet beperken tot enkele tips, want het zijn er te veel en ik bewaar de tips als ik geen tijd heb om ze kijken of luisteren. Het is altijd weer leuk om te kijken wat er weer getipt wordt.
Mijn voorkeur gaat uit naar de geweldige fotoseries! Maar het meest blij word ik van de geweldige podcasttips. Het waren er velen maar S-Town en Bob waren grote hoogtepunten. Veel dank voor deze geweldige app! Ben benieuwd naar het feest! Hartelijke groet,

Josien van der Feltz

Durf jij te kijken?

Hi, ik vond dit een van de toppers van de afgelopen jaren.  

Sander

Uitstervende schoonheid

Deze link zal ik nooit uit Ik Koos verwijderen. Zo mooi en zo triest ook dat het om uitstervende dierensoorten gaat. Moet vereeuwigd worden. 
Met lief Koos ende groet.

Els Buijinck

Vaders viezigheid

5000 tips. Mijn meest memorabele: ik dacht via jullie, 'My Dad Wrote a Porno'. 

Marjan

Het wonder van de post

Mijn Koostip is Het wonder van de post. Ik ben lid van Postcrossing.com en vond het een leuk en interessant filmpje. Succes met het organiseren van het feestje! Groetjes van

Lucia

Obscure oorsprong

Beste Koos, Bij deze alvast van harte met mijlpaal voor Koos. Ik ben echt fan van uw app. Eigenlijk enige app naast de Volkskrant die ik raadpleeg. Ik ben onder indruk van BBC-podcast waarin mensen toelichten waarom bepaald muziekstuk speciale betekenis heeft. Vooral aflevering met Prelude a l’ apres midi d’ un faune heb ik zeer van genoten.
Ook de podcast van onopgeloste moordzaak van Patrick is uitermate interessant en boeiend. Ga zo door Koos! (Mijn broer heet Koos...en mijn vader en mijn opa ook dus dat schept ook een band). Vriendelijke groet,

Judith

Onderwaterdans

Dank voor al die mooie, grappige, inspirerende tips! Mijn memorabelste koostip is korte film 'Ama' (onderwaterdans): prachtig! Hartelijke groet, 

Carla Scholten