tim hofman (1988) neemt als vijfde gast plaats op de zomergifjes-fauteuil. tim is antiheld, bnn-presentator, probleem- en programmamaker, verliefd op het internet en het internet ook op hem.

tim hofman, een geschiedenis

De man is pas vijfentwintig lentes jong en nu al niet meer weg te denken uit het Nederlandse televisie- en internetlandschap. Via BNN-University rolde hij bij 101TV binnen en in 2011 werd hij panellid bij 24/7 van de VARA.

Tot op heden is Tim presentator bij Spuiten en Slikken, waar hij blowde met niemand anders dan Snoop Dogg en getuige was van een besnijdenisfeestje in Oeganda. Dit alles maakte Tim officieel tot BN'er en daarom mocht hij dit jaar gezellig bubbels drinken met Paul de Leeuw bij Ranking the Stars. Als verse kers op de slagroomtaart won Tim dit jaar TV-lab met zijn programma 5000 vrienden, waar hij weer feestvierde met niemand minder dan rapper Sjors. 

De aflevering met Tim zal vooral in het teken staan van pornopiemels, het internet en een potje monopolie met Jezus. En hij was naar de kapper geweest en het zat heel leuk. Kijken dus, zondag 25 augustus vanaf 15.00 uur op dit internet. 

er is een fout gebeurd