Iedere dinsdag geeft de redactie van Dorst een tip. Iets om naar te kijken, te doen of te luisteren. Met de tip van vandaag ga je een artistieke middag tegemoet. De dorstige dinsdag tip van vandaag is: to.be

Zou het niet helemaal te gek zijn als we met z’n allen één groot kunstwerk konden maken? Wacht eens even.. dat kan! Yes yes yes! Op to.be kun je samen werken aan één kunstwerk, of in je eentje aan meerdere. Video’s, plaatjes, muziek en gifjes (EINDELIJK!). En je kunt elkaars werk gewoon aanpassen, als je het lelijk vindt bijvoorbeeld. 

Altijd al een huilende Kim Kardashian met een waterval op de achtergrond op een T-shirt willen hebben? Dat kan nu dus gewoon met to.be. Het beste van alles is dat als het kunstwerk af is (of niet), je het op een T-shirt kunt laten drukken. De tijd is aangebroken om met z’n allen aan dit kunstwerk te gaan werken! Wij hebben vast een voorzetje gedaan, maar wees niet bang om dingen te verwijderen, toe te voegen en aan te passen. Mocht je na een heftige knip en plak sessie zo tevreden zijn dat je een T-shirt laat drukken, stuur ons dan a.u.b. een foto!

Om op onze gezamenlijke site te komen klik je op deze link. Aanmelden kan met twitter of tumblr maar ook gewoon met je e-mail adres. Je kunt daarna gelijk beginnen en plaatjes en liedjes van je bureaublad in het scherm slepen of uploaden van het internet.