De reis door Europa met Dimitri Verhulst is afgelopen, maar alle afleveringen kun je nog tot en met 2 mei hier bekijken.

Bekijk de afleveringen →

Made in Europe
Van Pippi tot Pussy, van Beethoven tot Bowie, van metal tot minirok − het is de kunst die ons als Europeanen bindt. Bekijk alle afleveringen van Made in Europe nog tot en met 2 mei op deze site. 

live events


Bij elke aflevering van Made in Europe worden extra's georganiseerd. Onze partner deBuren vertaalde de televisiereeks naar een verdiepend podiumprogramma in Brussel. Lees hier meer over deze events. 
 

Made in Europe is een documentaireserie gebaseerd op het gelijknamige boek van Pieter Steinz over de kunst en cultuur die ons continent bindt. De serie neemt de kijker mee op een rondreis door Europa langs de belangrijkste halteplaatsen van de Europese cultuur.  Lees verder →

De VPRO maakt de serie in samenwerking met de VRT / Canvas. Het Vlaams-Nederlands Huis deBuren organiseert naar aanleiding van elke aflevering een evenement. Van een avond over de vrouw en haar garderobe tot een socratische gespreksavond en een erotische verhalenwedstrijd. Meer info.