vpro verwanten: nathalie en tjeu

leden om in te lijsten

Hugo Hoes zoekt in deze zomerserie VPRO leden op die op een bijzondere manier verwant zijn aan de VPRO. In deze tweede aflevering gaat hij op bezoek bij Nathalie en Tjeu (en Makaay) die wonen temidden van ingelijste Gidscovers.

De VPRO heeft een grote en trouwe achterban. Die kijkt, leest en luistert VPRO en betaalt ook nog eens mee. Bij elkaar honderdduizenden onbekende Nederlanders met VPRO-verwantschap. Wie zijn dat, vroeg Hugo Hoes, redacteur van de VPRO Gids, zich af en zocht er daarom deze zomer vijf thuis op. Hij trok van Groningen via Rotterdam naar Deurne en ontmoette een echte Tegenlichter, zag een huis behangen met gidscovers, luisterde naar Achterwerkliedjes, leerde literaire quizzen winnen en hoorde het geheim van een goede gidsomslag. Ga mee naar Sophie, Nathalie & Tjeu, Frans, Jenny en Christa, fijne VPRO-verwanten van nu.

Nathalie en Tjeu lijsten al twee jaar alle covers van de VPRO Gids in voor aan hun woonkamermuur. Daar haalden ze de VPRO Gids al eens mee, en nu ook VPROTV.

alle afleveringen uit de serie VPRO Verwanten meer