Cecilia woont en werkt in Mexico-Stad en maakt sinds 2012 verhalen voor ons. Daarnaast is ze documentairemaker en vliegt ze de hele wereld over. Het liefst verzamelt ze verhalen over mensen die een grote verandering in hun leven meemaken. Ze hoopt nog veel plekken, verhalen en personages te ontdekken om zo steeds meer te leren over wat het is om mens te zijn. Als Cecilia even niet aan het werk is loopt ze graag door de natuur of speelt ze met haar katten. 

Fietsen

2021

In Mexico-stad telt maar één verkeersregel: het recht van de sterkste. Metropolis-correspondent Cecilia heeft nog nooit gefietst en waagt zich aan een ritje door het centrum, op weg naar de 'Bicicletas', een fietsbond die fietsen niet alleen ziet als een fysieke oefening, maar ook een politieke. De stad moet weer van de fietsers worden.

ook interessant bij dit thema

  • Uit de kast

    2021

    In Nederland vindt een grote meerderheid van de bevolking dat LHBT’s het leven moeten kunnen leiden dat ze willen. Toch blijft het ook in ons land vaak erg spannend om daadwerkelijk uit de kast te komen, zeker als je dat op jonge leeftijd doet. Je weet toch niet hoe de omgeving zal reageren. Cecilia ontmoet Louisa, die ontdekt dat ze op vrouwen valt en inmiddels een vriendin heeft. Ze twijfelt enorm of ze het haar ouders moet vertellen omdat ze bang is voor een afwijzing.

    ook interessant bij dit thema

  • meer van Cecilia ( 1 t/m 6 van 6 )