Welkom bij de boekenclub van Brommer op zee! Elke maand lezen we samen met een Nederlandse of Vlaamse schrijver een boek via de Brommer op zee-app. Doe jij ook mee?

Op donderdag 2 december om 19.30 uur is de meet-up met Murat Isik. Een online samenkomst waar we samen in gesprek gaan over 'Wees onzichtbaar'. Wees welkom en meld je aan via de button hieronder!

Meedoen? Zo werkt de Brommer op zee-boekenclub:

  1. Download gratis de Brommer op zee-app in je appstore of playstore. In de app vind je exclusieve notities van de auteur en kan je met andere lezers in gesprek.
     
  2. Lees je het boek liever op papier? Dat kan ook! Volg ons dan op InstagramFacebook, of Twitter voor alle leesopdrachten. Of schrijf je hieronder in voor onze nieuwsbrief.
     
  3. Lees mee met schrijvers als Raoul de Jong, Tommy Wieringa en deze maand: Murat Isik.

 

nu lezen we

De boekenclub van Brommer op zee behandelt iedere maand een nieuw boek. Een Nederlandse of Vlaamse auteur begeleidt de lezers door middel van leesopdrachten door zijn of haar boek heen. Deze maand lezen we: Wees onzichtbaar van Murat Isik.

Meld je hiernaast aan voor de nieuwsbrief en ontvang wekelijks de leesopdrachten van Murat Isik. Of download de app via app- of playstore, om het boek gratis te lezen in combinatie met de opdrachten van de schrijver en aantekeningen van andere lezers.

eerdere edities